sobota 13. dubna 2013

Co můžeme očekávat v dubnovém Senzaboxu?



Opět mi dorazil od Senzaboxu mail, na co se můžeme těšit a tak kdo třeba ještě váhá a nebo si nikdy SB neobjednal, tak vám sem zkopíruju text, co mi v mailu poslali. Nevím jak vy, ale já se teda neskutečně těším ♥. Už aby mi přišel ^^


- Vlajkovou značkou pro měsíc duben je kosmetika VICHY - objevíte s námi, jak se sen o dokonalé pleti stane skutečností. 
- Dalších pět produktů se bude týkat pleti, vlasů i dekorativní kosmetiky. Z šesti testovacích produktů se nám tento měsíc sešly dokonce dva v plném prodejním balení, takže je v krabičce najdete oba! 
- Objevíte další žhavou a úplnou novinku v ČR, která k nám přišla přes Evropu z USA. Prozradíme, že jde o sezonní přípravek spojený s jarem, teplem a zkouškovým či jiným vypjatějším obdobím a vy, milé a krásné zákaznice SenzaBoxu budete mít exkluzivní možnost vyzkoušet tento produkt jako úplně první v ČR! Výrobek právě v dubnu putuje na pulty obchodů. 
- Rozhodli jsme se, že vám provoníme život. Jako nekosmetický dárek v dubnové krabičce najdete a vyzkoušíte voňavé pokušení, které je momentálně velkým hitem v USA i v Evropě. V naší senza krabičce tento šlágr nesmí samozřejmě chybět! 
- A třešničkou na dortu je v dubnu možnost vyhrát 5x poukaz na sluneční brýle či 1x poukaz na dioptrické brýle značky ICONA, kterou do soutěže věnovala firma OptikDoDomu. Šest krabiček bude obsahovat poukázky na tyto stylové sluneční brýle (podmínky soutěže najdete na našem webu v sekci Soutěžte se SenzaBoxem).

Dubnová krabička vychází 24.dubna!

Objednávat můžete zde - http://www.senzabox.cz/

Krásný den, Hanny*

Žádné komentáře:

Okomentovat